Web Analytics Made Easy - Statcounter

یازدهمین مرحله حمایت معیشتی ساعت ۲۴ فردا شب (دهم مهرماه) به حساب سرپرستان خانوار مشمول واریز می‌شود.

سازمان هدفمندی یارانه‌ها در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که این مرحله نیز همانند دوره‌ها قبل و براساس تعداد اعضای خانوار واریز می‌شود. به این صورت که خانواده یک نفره ۵۵ هزار تومان، دونفره ۱۰۳ هزار تومان، خانواده‌های سه نفره ۱۳۸ هزار تومان، چهارنفره ۱۷۲ هزار تومان و خانواده‌های پنج نفره و بیشتر ۲۰۵ هزار تومان یارانه معیشتی دریافت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایرنا، با اصلاح قیمت بنزین و مابه‌التفاوتی که در نتیجه رشد قیمت ایجاد می‌شود، دولت تصمیم گرفت که این مبلغ را به صورت نقدی به خانوارها برگرداند، بنابراین پرداخت یارانه معیشتی از ۲۴ آبان ماه سال گذشته شروع شد.

دولت مکلف است به ۶۰ میلیون نفر بسته معیشتی پرداخت کند.

هفت شاخص برای خانوارهایی که مشمول دریافت این یارانه نمی‌شوند، اعلام شده است. خانوارهای دارای واحد مسکونی، شغل و خودرو به طور همزمان یا خانوارهای دارای دو واحد ملکی و همچنین خانوارهایی که ارزش ملک آنها در تهران و کلان‌شهرها ۱۲ میلیارد ریال و در سایر شهرستان‌ها ۹ میلیارد ریال باشد، مشمول دریافت یارانه معیشتی نیستند.

همچنین خانوارهایی که دارای خودروی سواری به ارزش بیش از سه میلیارد ریال یا خودرو عمومی یا ارزش بیش از چهار میلیارد ریال باشند، بسته معیشتی تعلق نمی‌گیرد.

کارفرمایان دارای بیش از سه بیمه پرداز، خانوارهای دارای بیش از سه سفر خارجی غیر زیارتی و گیرندگان تسهیلات بانکی به مبلغ بیش از سه میلیارد ریال که در حال بازپرداخت اقساط باشند مشمول این کمک ها نیستند.

میزان درآمد یکی دیگر از شاخص‌ها برای پرداخت سبد حمایت معیشتی است. بر اساس این شاخص حداقل درآمد ماهانه خانواده یک‌نفره باید چهار میلیون، خانواده دو نفره پنج میلیون، خانواده سه نفره ۶ میلیون و خانواده هفت نفره هفت میلیون و خانواده پنج نفر و بیشتر هشت میلیون تومان باشد.

بیشتر بخوانید: کوپن ۶ ماهه در اولویت مجلس/ جزئیات رقم یارانه معیشتی اعلام شد تدارک ۳۰ هزار میلیارد تومان برای معیشت ۶۰ میلیون ایرانی لینک کوتاه: asriran.com/0038tR

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: یارانه معیشتی یارانه معیشتی میلیارد ریال هزار تومان بیش از سه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۳۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه آبزی‌پروری خرد معیشتی در سواحل روستایی بوشهر

سرپرست معاونت تکثیر و پرورش آبزیان شیلات استان بوشهر از توسعه پرورش آبزیان کوچک مقیاس و خرد معیشتی با مشارکت مردم در سواحل روستاهای استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تنگستان، علی قوام‌پور عصر امروز در همایش توسعه آبزی‌پروری خرد معیشتی با مشارکت مردم بندر خورشهاب شهرستان تنگستان با بیان اینکه طرح‌های پرورش ماهی در قفس با محوریت روستاهای ساحلی استان بوشهر در دستور کار قرار دارد اظهار داشت: در این زمینه با توجه به ظرفیت‌های سواحل استان پرورش ماهی در قفس در آبهای ساحلی تدوین شده است.

وی با تبیین پرورش ماهی در قفس کوچک مقیاس در سواحل استان بوشهر گفت: در این عرصه ظرفیت‌های اقتصادی روستاهای ساحلی استان بوشهر شناسایی شده است.

سرپرست معاونت تکثیر و پرورش آبزیان شیلات استان بوشهر اضافه کرد: در طرح‌های پرورش ماهی در قفس مشارکت شوراهای اسلامی و دهیاری‌ها در روستاهای ساحلی استان بوشهر ضروری است.

قوام‌پور با اشاره به افزایش ظرفیت پرورش ماهی در قفس در سطح استان بوشهر خاطرنشان کرد: تاکنون قفس‌های پرورش ماهی با ظرفیت 25 تن به بالا در خلیج‌فارس نوار ساحلی استان بوشهر نصب شده است.

وی در ادامه پرورش میگو در سواحل استان بوشهر را مورد اشاره قرار داد و اضافه کرد: بر اساس برنامه‌ریزی امسال پرورش میگو در 7 هزار و 489 هکتار شده است که نسبت به سال قبل یک‌هزار و 300 هکتار افزایش یافته است.

استاندار بوشهر هم با اشاره به اجرا طرح‌های پرورش ماهی در قفس‌های کوچک در نوار ساحلی استان بوشهر با مشارکت روستاییان گفت: طرح پرورش ماهی در قفس‌های کوچک مقیاس برای مشارکت روستاییان در سواحل روستاها تهیه شده است.

احمد محمدی‌زاده یکی از مناطق اجرا طرح پرورش ماهی در قفس را بخش ساحلی تنگستان منطقه خورشهاب دانست و خاطرنشان کرد: مردم مناطق ساحلی اقدام ضمن ساخت‌های قفس‌های پرورش ماهی با ابتکار خود زنجیره ارزش آن هم شامل تهیه بچه ماهی برای پرورش فراهم کرده‌اند.

وی ادامه داد: این طرح نقش مهمی در توسعه اشتغال در روستاها و بهبود وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم دارد.

انتهای پیام/190/.

دیگر خبرها

  • توسعه آبزی‌پروری خرد معیشتی در سواحل روستایی بوشهر
  • جمهوری اسلامی دختران و زنان را محور خانواده و دارای نقش موثر اجتماعی می‌داند
  • حق پرستاری؛ چراغی که به خانه معلولان رواست
  • واریز مستمری ۲۹ هزار خانوار کمیته امداد البرز
  • واکنش تند به استخدام یک خانواده ۵ نفره در صداو سیما
  • توزیع ۵۵ هزار بسته معیشتی میان نیازمندان خراسان شمالی
  • از باز کردن پیام‌هایی با محتوای بسته معیشتی و سبد کالا بپرهیزید
  •  ۷۰۰ خانواده دارای فرزندان چند قلو تحت پوشش بهزیستی زنجان هستند
  • فردا آخرین مهلت دریافت مرحله سوم طرح فجرانه کالابرگ است
  • ۱۰۰ هزار معلم تازه نفس در راه مدرسه